BUDITE DRUGAČIJI! NOSITE HLAČE I NA TAJ DAN!

FEATURED1

Iako u velikoj većini slučajeva mladenke za svoj dan biraju raskošne, balske haljine, ili eventualno kraće, jednostavnije haljinice, postoje i mladenke koje se iz određenih razloga niti na dan vjenčanja ne žele odreći udobnosti koje pružaju hlače.

Nastavi čitati

KAKO OSTATI SMIRENA NA DAN VJENČANJA?

FEATURED1

Napravite popis što još morate obaviti, i što sutradan trebate napraviti.
Sve promjene u zadnji tren povjerite nekoj osobi u koju imate povjerenja, vi se više ne možete zamarati sa detaljima.

Nastavi čitati

KAKO ODABRATI CIPELE ZA VJENČANJE?

FEATURED1

Naizgled izgleda lagan zadatak, ali kad razmislite da morate cijeli dan biti u njima, ipak se morate potruditi pronaći cipele koje će vam biti udobne, elegantne i svakako da su u skladu sa vjenčanicom.

Nastavi čitati

KAKO NAPRAVITI POPIS UZVANIKA?

FEATURED1

Prije nego što rezervirate mjesto svadbene večere i usluge restorana trebali bi imati definiran točan broj uzvanika koje namjeravate pozvati na svoje vjenčanje. No, ovaj dio organizacije može biti vrlo stresan i frustrirajući te ovisi o više faktora – materijalnim mogućnostima, vrsti vjenčanja i naravno osobnim željama.

Nastavi čitati

FRIZURA ZA MLADENKU

FEATURED1

Izbor dobre frizure za vjenčanje prije svega je subjektivna odluka. Bez obzira na trendove, kada se pogledate u ogledalo bitno je da li vam se sviđa to što vidite ili ne.

Frizuru bi trebali izabrati prije odluke odnosna izbora vea ili nekog drugog nakita u kosi (tijara, cvijeće…).

Nastavi čitati

KOJE CVIJEĆE ODABRATI?

FEATURED1

Bez obzira kakav tip vjenčanja odabrali, cvijeće je nezaobilazan ukras toga dana. Cvijeće i ukrasi za vjenčanje svake godine podliježu trendovima.Prije samog posjeta cvjećaru, upoznajte se s nazivima pojedinih vrsta cvijeća i trendovima koje cvjećari predlažu, a ako naiđete na fotografiju buketa koji vam se sviđa, svakako je sačuvajte i pokažite cvjećaru.

Nastavi čitati