PODVEZICA PO VAŠOJ MJERI

Toliko je  stvari o kojima se morate odlučiti za vaš dan vjenčanja, među njima nikako ne smijete zapostaviti sitnice. U tu kategoriju manjih stvari sigurno spada i podvezica. Sa nekoliko savjeta želimo vam pomoći odabrati onu podvezicu koja je vama osobno najprikladnija i svakako najudobnija.

Prva stvar o kojoj trebate razmisliti je sama veličina podvezice. Ako je ona bogata mašnicama, čipkom, a vi imate usku vjenčanicu radije odaberite one koje se neće nazirati ispod vaše vjenčanice. Ako se ipak odlučite za podvezicu koja je vama naj… a niste sigurni kako ćete se cijeli dan u njoj osjećati, uvijek ju možete na brzinu staviti u toaletu.

Tradicionalne mladenke izabrat će podvezicu bijele boje s plavom trakicom ili nekim drugim detaljem u plavoj boji.

One koje pak žele zasjati u punom sjaju sigurno će odabrati i podvezicu koja je puna sjajih cirkona, umjetnih bisera ili tome slično.

Ako ste mladenka koja cijeni profinjenost retro stila, vaš će odabir biti svila s bogatim ukrasima poput mašnice ili poneki retro uzorak kao što je srce ili gumb.

Mladenka koja je u trendy stilu i koja prati modu odlučiti će se za unikatnu podvezicu od razigrane čipke ili za neobične kombinacije boja.

U dosta slučajeva mladenke se odluče nositi dvije podvezice. Jednu koja služi za samu igru s podevzicom i koja se baca kao uspomena uzvanicima. Druga se stavlja naknadno ili na veću visinu bedra tako da bude iznenađenje samo za mladoženju kada se povučete u mir svoje sobe.

Odabir je svakako uvijek jedinstven i osoban, a u pronalaženju one prave podvezice svakako se zabavite i isprobajte sve dostupne stilove.