KAKVU VJENČANICU ODABRATI?

Nemojte se danima truditi “odabirati” Vašu idealnu vjenčanicu na internetu, u nekom časopisu…. ta će Vas zamišljena vjenčanica u najčešćem broju slučajeva razočarati i naći ćete se nevjerovatno zbunjene kada je probate, pogledate se i odmah zaključite da to nije to…

Dosta je česta situacija ta da ćete si odabrati neku od vjenčanica na koju niste ni pomišljali, koje ste konstantno u pregledavanjima preskakali…

Mi savjetujemo da se prije odlaska u salone svakako informirate o ponudi u salonima, bilo na internetu, časopisima ili pak pitajte kolegice koje su se nedavno udale da Vam i one kažu svoje viđenje i iskustva (makar i njihovo razmišljanje prihvatite s dozom rezerve).

Dovoljno je da imate osnovne informacije o salonima, a onda krenite u obilazak.
Na samom početku odabira vjenčanice treba definirati osnovni kroj koji Vam pristaje (A kroj, balska haljina-krinolina, empire ili pak sirena kroj) i boju vjenčanice. I tu je veoma važna pomoć stručnih ljudi koji već kad Vas ugledaju otprilike znaju koji bi Vam model mogao pristajati, zato i njima svakako prepustite da Vam nešto preporuče !
Nakon odabira kroja vrlo je važno da odaberete dobar izrez dekoltea, sve u materijalu koji Vam je ugodan i koji Vam pristaje. Za detallje se ne trebate brinuti, male preinake se rješavaju u toku..

I još je jedna stvar koju posebno naglašavamo: Nemojte sa sobom na isprobavanje voditi mnogobrojni “žiri” jer u većini slučajeva on samo zbunjuje i odmaže Vam. Zamislite 3 kolegice koja će Vas doživljavati svaka na svoj način…jedna ima svoje viđenje Vas u raskošnom korzetu i suknji, druga s dodatnim ukrasima za kosu koji se Vama uopće ne sviđaju, treća (koja Vas npr. nešto slabije poznaje) Vas zamišlja u bijeloj vjenčanici s velom što uopće nije Vaš stil.
Povedite sa sobom mamu, sestru, kumu ili najbolju prijateljicu, osobe koje su uvijek uz Vas i koje Vam stvarno mogu pomoći u odabiru Vaše vjenčanice, koje će biti iskrene i koje će, prije svega, poštivati Vaše mišljenje.

Vi ste ta koja ćete vjenčanicu nositi cijeli dan, koja se mora dobro i samouvjereno osjećati, koja je mora prepoznati…. i reći TO JE TO !